/
  • Achtergrond

   Ik ben geboren in 1955 als jongste van vijf en opgegroeid op een heerlijke plek in de polder op een boerderij. Als kind was ik vaak buiten en hielp in de zomer mee op het land. Ik was een kind van vallen en opstaan. Ik was dol op nieuwe ervaringen en heb al vroeg geleerd dat ook moeilijke situaties mij kunnen verrijken.
   Op mijn 18e ben ik het huis uit gegaan en de verpleging in gegaan. Een heel veelzijdig leven in de stad, waar ik mijn nieuwsgierigheid naar beweging versterkte in het maken van theater, in dans en beweging. Later volgde ik de voortgezette hbo-opleiding Bewegingsexpressie therapie (1989). Ook ben ik KRI gecertificeerd Kundalini Yoga leraar (1992).
   Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Daarbij  staat zingeving centraal; samen leven, leren en werken met als doel een vollediger leven, zelfinzicht en zelfontwikkeling en niet te vergeten plezier. Zo ontstaat er een voelen, ervaren en confrontatie met jezelf, waaruit een beter verstaan en inzicht volgt.


   "Levend leren en Lerend leven, een weg van Vallen en Opstaan."

  • Nieuwsgierig

   Het leven zelf is een grote uitdaging en mijn beste leraar. Ik ben nieuwsgierig naar alles wat leeft en wat de natuur te bieden heeft. Ik kijk, werk en leef vanuit de totaliteit, de verbondenheid.

   Door zelf te gaan dansen heb ik de kracht van verbinding gevoeld die nodig is om in beweging te komen. Zo heb ik de werking van wezenlijk contact en wezenlijke communicatie ontdekt. Deze ervaringen pas ik toe in mijn werk. Ik werk met beweging en stilte, met alles wat aards en gewoon is, met yoga, ademoefeningen, aandachtstraining en meditatie.