• Komende verdiepingsdagen; zondag 19 mei en 9 juni

  09/04/2019 | Nieuws
 • Beleef wat het is om in je eigen ‘flow’ te zitten

  Het is volop lente; de knoppen staan op barsten, er is volop nieuw leven, het is langer licht en we gaan meer naar buiten.
  Een mooie tijd tussen Pasen en Pinksteren, van het ontwaken en groei naar Inzicht.

  Tijdens de verdiepingsdagen is er de mogelijkheid aandacht te geven aan dat wat in jou wil groeien.
  Alle dagen hebben zo een eigen thema, ook dat wat jij meebrengt. Zo is iedere verdiepingsdag anders en opnieuw een verrassing!
  Het is een dag om te ervaren en te beleven. Jij doet er toe! Dus dat wat jij aan de orde wilt laten komen bepaald mede de inhoud van de dag.
  We werken met verschillende technieken waaronder adem, yoga, dans, meditatie en is er voldoende ruimte voor ontmoeten, plezier, reflectie en stilte.

  Weet je welkom, Corna

 • Zondag 19 mei - thema Innerlijke leiding en Kwetsbaarheid.

  Ervaar dat je kunt loslaten.
  Ga uit je hoofd en geef je over aan dat wat er zich aandient. Heb je hier moeite mee....
  onderzoek dan waarmee je het niet eens bent of niet eens wilt zijn. Hoe moeilijk de omstandigheden voor je lijken te zijn toch zijn ze precies dat wat je nodig hebt.

  Zonder dat je er iets voor hoeft te doen staat je Innerlijke leiding altijd voor je klaar.
  Benoem je angsten en vraag je innerlijke leiding waar ze mee te maken hebben. Op het moment dat je jezelf deze vraag stelt ben je je angsten al aan het ontkrachten. Je angsten vertegenwoordigen aspecten van jezelf die je eerder hebt buitengesloten. Door ze tegemoet te treden kom je dichter bij de essentie van wie je werkelijk bent.
  Door je kwetsbaar op te stellen ervaar je dat je juist krachtig bent.

 • Zondag 9 juni - thema Bezieling en Integriteit.

  Beleef wat het is om in je eigen ‘flow’ te zitten.
  Het kan een dag zijn om oud zeer los te laten. Stel je open voor de onvoorwaardelijke liefde van het universum. Stel je open voor je pijn en je verwarring zodra je die voelt. Besteed er aandacht aan. Je zult hierdoor genezen.
  Je levensverhaal is uniek en heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent. Bewustzijn over het verhaal van je leven zorgt voor de bevrijding van je negatieve, in de regel vaak onbewuste, gedachten. Jij bent de regisseur van je eigen leven.

  Hoe bewuster je in het leven staat, des te beter kun je je scheppende kracht inzetten voor de ontwikkeling van wie je werkelijk bent.
  Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met plannen en laat dat wat er komt stromen. Doe waar je echt zin in hebt.