• Nieuwe mogelijkheden; verleg je grenzen

  11/05/2020 | Nieuws
 • en doe het schijnbare onmogelijke……

  Hoe zou het zijn om te ervaren wat werkelijke vrijheid voor je inhoudt?
  Is vrijheid voor jou de mogelijkheid dat je je werkzaamheden zonder enige verplichting zelf mag indelen? Is vrijheid voor jou de mogelijkheid om te besluiten om ergens anders op een plek te gaan wonen waar het jou uitkomt of is vrijheid de uitdaging om ongebonden door het leven te gaan?

  Het thema van deze periode wil je ervan bewust maken dat het gevoel niet vrij te zijn je tussen de oren zit.

  Vrijheid wordt meestal aan persoonlijke omstandigheden gekoppeld. Wees je ervan bewust dat de omstandigheden waarin je verkeert je nooit van je vrijheid kunnen beroven.
  Vervang daarom vrijheid doorIk bén vrij’.
  Het verlangen naar vrijheid betekent in essentie dat je niet wilt voelen wat je ervaart.
  Je wilt in wezen dat wat je voelt ontvluchten. Je gebruikt daarbij je denken om een weg te vinden om aan het hier en nu te ontsnappen.

  Het thema over ‘vrijheid’ komt uit de Tzolkin (in de link vind je de dagenergie) en past wel prachtig in deze tijd, van ogenschijnlijke isolatie…

 • Verdiepingsdag op 1 juni ' Leef je ware natuur'

  Maandag, tweede pinksterdag

  Een verdiepingsdag zoals gebruikelijk van 10:00 - 17:00 uur
  met het thema ‘Leef je ware natuur’. Een dag om samen te beleven. Binnen en heerlijk buiten in de natuur.

  Je mag dat wat je in je hebt tot werkelijke groei laten komen. Laat vooral dat deel van jezelf zien dat erom vraagt om te worden ontplooid. Onderzoek je hang naar veiligheid. Groeien betekent ook even niet te willen weten wat er nog komen gaat. Voel je volledig op je gemak in jezelf en wees bereid om wat meer risico te nemen. Je mag naar dat wat je werkelijk stabiliteit geeft op zoek gaanTzolkin

  Het is ook een portaaldag
  Portaaldagen in de Tzolkin zijn dagen waarop je makkelijk toegang hebt tot een bepaalde energie. Een portaal (toegang) naar, zo je wilt een andere dimensie in jezelf. Deze portaal dag gaat geeft je toegang tot je bewustzijn over je ware natuur. Het opent je bewustzijn over wie je in werkelijkheid bent. Je intuïtie wijst je feilloos de weg. Je weet dat je maar een ding hebt te doen en dat is haar te volgen. Dat wat in je besloten ligt, zonder langer door je verstandelijke bezwaren te worden tegengehouden, vindt zijn weg naar buiten. Je ware natuur ontkiemt en weet de juiste omgeving voor je te vinden. Dit proces wanneer het eenmaal in gang is gezet is niet meer te stoppen of terug te draaien.

  Praktische informatie en / of aanmelding lees ook hier

 • online Verdieping - 'Bevrijd je uit je innerlijke gevangenis'

  Op zondag 24 mei:

  In het verlengde van de succesvolle yoga online ook een keer online de verdieping in wil gaan. Op deze ochtend bied ik jullie de mogelijkheid je te verbinden met je Innerlijke gids, aan de hand van dit prachtige thema, naar het besef dat je vrij bént. Bevrijd je van de vervreemding in jezelf en omarm de gevoelens die jou in de weg zitten.
  Er is het gebruikelijke aanbod van lichaamswerk, yoga en meditatie en wie weet dans, al is het dan in je eigen keukenkast / bad- of slaapkamer.

  De tijd dat we samen werken is van 10:00 - 13:00
  Bijdrage daarvoor is € 35 (ex btw)