• Verdiepingsdagen naar het einde van het jaar toe: Loslaten – Aandacht – Inzicht

  21/10/2018 | Nieuws
 • Ook al hebben we op dit moment een intens prachtige nazomer. De dagen worden steeds korter en in de ochtenden is het fris, de dauw hangt boven de weilanden. De bladeren kleuren en laten los. Het is herfst, de tijd van inkeer. Een mooi moment om naar binnen te gaan, te luisteren naar je hart. Volledig aanwezig te zijn. Het leven te nemen zoals het is. Thema’s voor de komende drie verdiepingsdagen. 18 november, 9 & 30 december.
  Voel je welkom om aan één van de dagen deel te nemen of ze alle drie op een rij te doen in een 40 dagen traject. Voor die dagen zet je dan een intentie en in de tussentijd krijg je opdrachten mee. Een kans om het jaar bewust af te sluiten en schoon naar een nieuw begin te gaan.

 • Praktisch

  Je bent welkom vanaf 9:30 uur op Molenveld 4a
  De biologisch/vegetarische lunch is aan de Normerweg
  Kosten: particulier € 75 en voor bedrijven € 110 per dag
  Prijzen zijn ex btw

  Kom je met de trein en dat laat weten dan word je opgehaald op het station van Anna Paulowna

 • voor vragen en / of aanmelding

  contact

 • Zondag 18 november – Loslaten

  Leef wie je bent. Durf te laten zien wat je in huis hebt
  Heb de moed om aan de boodschappen vanuit je hart gehoor te geven. Alles dat vanuit je hart komt is goed. Laat je ego in de ruimte van je hart oplossen. Ervaar de vrede in jezelf door je weerstanden en beperkende overtuigingen los te laten. Hierdoor maak je ruimte voor het echte leven. Onderzoek het verwijtende in je, vooral de verwijten naar jezelf. Besef dat er niets mis is met jou en met het leven dat je leidt. Voel de rust die dit je geeft. Zo wordt je leven een stuk minder gecompliceerd. Zodra je denken stopt kan de universele energie zich onbelemmerd binnenin jezelf manifesteren.

 • Zondag 9 december – Aandacht

  Geef je helemaal aan het leven over. Geniet er met volle teugen van. Trek je bewustzijn in je lichaam om daar volledig aanwezig te zijn.
  Het leven is rechtvaardig. Het ene moment rijd je op een snelweg en op het andere moment op een karrenspoor waarop je slechts langzaam vooruit komt. Accepteer het, want dit is jouw leven. Leg de lat gerust wat lager en houd het simpel, want het leven is simpel. Overwin je negatieve gevoelens door bewust naar je zegeningen te kijken. Door het richten van je aandacht is alles mogelijk. Leer hiermee omgaan. Prestatiedrang is vaak het gevolg van een te lage eigenwaarde. Leer op een andere manier naar jezelf te kijken. Je hebt de overvloed verdiend, maar je moet hem wel willen ontvangen.

 • Zondag 30 december – Inzicht

  Neem het leven in zijn volle omvang en intensiteit tot je.
  Onderzoek je weerstand voor die zaken waar jij de grootste moeite mee hebt. Dit heeft vaak met je ervaringen uit het verleden te maken. Maak je hiervan los. Alles gebeurt wanneer de tijd daarvoor rijp is. Vertrouw op de wijsheid die hierachter steekt. Het verkrijgen van inzichten betekent helderheid. Om tot de kern van je werkelijke zijn te komen, dien je door je eigen illusies en projecties heen te prikken. Je dient je denken te onderzoeken om je eigen oordelen en veroordelen innerlijk te kunnen verwerken. Aanvaard je eigen werkelijkheid. Ervaar dat je kunt loslaten.