• Ruimte voor wat er is…

  12/04/2020 | Nieuws
 • ....... en nieuwe mogelijkheden

  Nieuwsbrief 13 april tweede Paasdag

  Wat deze tijd mij vooral laat zien is de mogelijkheid tot verandering. Je zou het aanpassen kunnen noemen, of het volgen van maatregelen die ons worden voorgehouden, of het kunnen ervaren van een beperking. Het geeft ook ruimte aan iets nieuws…..
  Volgens mij gaat het over een veel grote verandering, een transformatie.
  Als je kijkt naar de seizoenen, de lente nu laat zich in alle pracht zien. Jij kan je de vraag stellen:
  'Wat wil er door mij heen geboren worden'…...

 • Zo is er de yoga online....

  Ik bied nu al weer vier weken de online yogasessies aan voor iedereen die daar aan deel wilt nemen. Zeker in deze tijd waarin je die verbinding op een andere manier vindt dan gebruikelijk. Waar je ook woont, afstand is niet belangrijk, we maken zo die verbinding.
  Zoals ik eerder schreef in Corna gaat online:

  Tijdens de eerste yogasessie online realiseerde ik mij hoe belangrijk het is om juist in deze tijd van (schijnbare) isolatie, onze verbinding gewaar te zijn. De verbinding met wie wij in Essentie zijn, verbinding met de aarde en met het grote geheel. We ZIJN verbonden, we hoeven het ons alleen maar te herinneren en af te stemmen op elkaar vanuit ons hart.

  Lees verder  Corna gaat online

 • en de mogelijk voor een individuele sessie online

  Jammer genoeg heb ik de verdiepingsdagen moeten afzeggen.

  Dat gaat mij zeer aan het hart omdat deze drie wekelijkse ontmoetingen telkens weer in een andere samenstelling mensen bij elkaar brengt en dierbare resultaten levert.
  Het gaat mij om het werk wat ieder individueel te doen heeft en wat wij aan elkaar kunnen leren. Ook al is het meestal een heel klein groepje, we zitten gewoon te dicht bij elkaar. Ik puzzel nog over wat ik wel aan kan bieden.
  In ieder geval individuele sessies en op zeer beperkte schaal ook individuele retraites.

  Neem voor vragen en informatie contact met mij op