• Verdiepingsdagen in de zomer – ‘Kom in beweging en voel je vrij’

  18/06/2019 | Nieuws
 • Dans, meditatie, beweging en stilte in perfecte harmonie

  Eerstvolgende is op zondag 25 augustus

  Tijdens de verdiepingsdagen is er de mogelijkheid aandacht te geven aan dat wat in jou wil groeien.
  Alle dagen hebben zo een eigen thema, ook dat wat jij meebrengt. Zo is iedere verdiepingsdag anders en opnieuw een verrassing!
  Het is een dag om te ervaren en te beleven. Jij doet er toe! Dus dat wat jij aan de orde wilt laten komen bepaald mede de inhoud van de dag.
  We werken met verschillende technieken waaronder adem, yoga, dans, meditatie en is er voldoende ruimte voor ontmoeten, plezier, reflectie en stilte.

  Weet je welkom, Corna

 • Zondag 25 augustus met het thema Aandacht

  ‘Dat wat je aandacht geeft groeit’
  Groeien betekent ook even niet te willen weten wat er nog komen gaat. Voel je volledig op je gemak in jezelf en wees bereid om wat meer risico te nemen.

  Geloof in je kracht. Laat je 'Innerlijk Licht' schijnen. Maak duidelijk wat er gevoelsmatig wel of niet klopt en hoe je het anders zou willen zien.

 • Praktisch

  Beide dagen vallen in de periode waarin we werken met het thema: ‘Tijd om door de poort te stappen’. Iedere dag heeft weer een eigen dynamiek en zijn dus ook afzonderlijk te volgen. Je bent welkom vanaf 9:30 uur op de Normerweg

  Wat het je kost is inkomens afhankelijk
  € 75  - € 90 (ex btw) incl. vegetarische lunch

  Kom je met de trein, dan wordt je opgehaald in Anna Paulowna.

 • Voor aanmelding en/of vragen

  Contact

 • Voor de thema’s laat ik me graag inspireren door de Maya-kalender

  13 juli - 2 september 2019

  Tijd om door de poort te stappen
  Het begin van een nieuwe Tzolkinronde. Er is energetisch nog al wat aan het verschuiven: we staan voor een compleet nieuw begin. De komende weken sluiten we een cyclus van 13 zonnejaren af en beginnen we aan een nieuwe cyclus. De energie gaat totaal veranderen en of je nu wilt of niet, er wordt van je gevraagd om mee te bewegen en door de poort te stappen.

  We bevinden ons collectief in een grote omwenteling. De komende 52 dagen gaan we door de poort van de ene naar de andere cyclus. Hoe bewuster je dat doet, des te meer ruimte je maakt voor een rustige doorgang en voor datgene wat op jou wacht aan de andere kant.

  Wat laat je achter en wat neem je mee?
  De komende 52 dagen krijg je meer helderheid over wat je mag achterlaten en wat met je mee wil naar de nieuwe cyclus. Je gaat ontdekken hoe je alles wat zich de afgelopen 260 dagen én 13 jaar in jouw leven heeft afgespeeld van waarde kan laten zijn voor de toekomst. De fijne en de minder fijne dingen die zijn gebeurd, keuzes die je hebt gemaakt, kansen die voorbij zijn gekomen die je hebt gepakt of waar je net niet bij kon, ze hebben je iets moois te brengen.
  Het zijn 52 dagen om bewust de laatste eindjes af te hechten. Dankbaar terug te kijken en vervuld van dankbaarheid door de poort te stappen. Het is ook een periode waarin je mag gaan schakelen van actief initiëren naar meer achterover leunen, ruimte maken voor het nieuwe door leegte toe te laten: open om het nieuwe te ontvangen.

  Je lichaam is net als tijdens een hittegolf hard aan het werk om alle energetische veranderingen te verwerken. Dat kan zich uiten in pieken en dalen. De kunst is om je eraan over te geven. Het kan zomaar weer omslaan, dus waarom zou je je druk maken over hoe goed of hoe slecht je je voelt. Het is gewoon wat je systeem nodig heeft om te verwerken wat er allemaal gaande is in de kosmos.

  Bron: Maya wijheid

 • Verdiepingsdagen in de herfst

  Nieuwe data Verdiepingsdagen
  De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf.
  En ook het seizoen van vernieuwing.

  15 september, 13 oktober, 3 & 24 november, 15 december
  en mogelijk rond kerst en oud & nieuw

 • Verdiepingsdagen op verzoek

  Heb je een verlangen of wens voor een bepaalde datum, of een verdiepingsmeerdaagse, kom er gerust mee! Ook als je met een groep wilt komen.
  Neem contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

 • Fotoimpressie

  Een verdiepingsdag in beeld