• Verdiepingsdagen in het najaar

  06/09/2019 | Nieuws
 • Kracht en Inkeer

  Het centrale thema voor deze Verdiepingsdagen is
  'rijping / gaan staan in je eigen kracht'

  De Herfst is een tijd van oogsten en voorbereiding; een tijd waarin je je gereed maakt voor de winter, het seizoen van de vernieuwing.
  Het is de tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf.
  De herfst gaat over rijpheid.
  Het is de werking van de tijd die de vederlichte bloesem van een plant verandert in samengebalde groeikracht in het zaad voor een nieuwe plant.
  De dagen worden korter, de geest trekt zicht terug (retraite). De tijd om stil te staan bij wat je ontdekt hebt en daar lessen uit te trekken (jouw oogst) en zo je balans op te maken.
  Verdieping in jezelf. Je wordt krachtiger door zelf kennis en inzicht.

 • Tijdens de verdiepingsdagen

  werken we met verschillende technieken waaronder adem, yoga, dans, meditatie en is er voldoende ruimte voor ontmoeten, plezier, reflectie en stilte.
  Het is een dag om te ervaren en te beleven. Jij doet er toe! Dus dat wat jij aan de orde wilt laten komen bepaald mede de inhoud van de dag. Iedere verdiepingsdag is anders en opnieuw een verrassing! 

 • Verdiepingsdag 13 oktober

  Keer naar binnen en kijk naar de diepere betekenis van je leven

  Beleef de moed die je met je meedraagt. Door je avontuurlijk op te stellen ben je instaat om je grenzen te verleggen. Je mag buiten de reeds gebaande paden treden. Kijk naar de diepere betekenis van je leven. Durf het onbekende in jezelf tegemoet te treden zodat je bewustzijn zich kan verruimen. Zeg volmondig ja tegen het leven en je zult volledig geaard zijn.

 • Lees verder

  voor praktische informatie hier
  en voor aanmelding en / of vragen contact

 • Data volgende verdiepingsdagen

  3 & 24 november, 15 december
  en mogelijk rond kerst en oud & nieuw