• Verdiepingsdagen op komst

  10/01/2020 | Nieuws
 • De verdiepingsdagen die gepland staan tot 1 juni gaan niet door!

  Tijdens mijn eerste online yogasessie realiseerde ik mij hoe belangrijk het is om juist in deze tijd van (schijnbare) isolatie, onze verbinding gewaar te zijn. De verbinding met wie wij in Essentie zijn, verbinding met de aarde en met het grote geheel.
  We ZIJN verbonden, we hoeven het ons alleen maar te herinneren en af te stemmen op elkaar vanuit ons hart. Hoe meer mensen hoe groter het veld.
  Ik hoop van harte dat deze situatie mag leiden naar een besef over ons bewust ZIJN.
  Ook voor de verdiepingsdagen ga ik op zoek naar een mogelijkheid vervangend aanbod.......
  Wordt vervolgd

 • Data na 31 mei

  staan de volgende Verdiepingsdagen gepland
  maandag
  (tweede pinksterdag) 1 juni en op zondag 21 juni
  Tenzij de beperkende maatregelen nog gelden

 • Praktisch

 • Wat houdt een verdiepingsdag in.....

  Je zou het kunnen zien als een ontdekkingsreis naar wat er NU in jou leeft en wat je aandacht wilt geven. Door de oefeningen kom je dichter bij jezelf. We doen ademoefeningen, yoga & meditatie, we dansen en bewegen aan de hand van een thema. Er is reflectie en stilte. Uiteraard is er ook het samen zijn. Als het weer het toelaat zullen gaan we naar buiten om te genieten van de prachtige natuur om ons heen. Al dat helpt om te zijn met wat is en te ontspannen in wat is.
  Iedere verdiepingsdag is weer anders, afhankelijk van het thema wat er speelt en wie er deelnemen. Hoe zo’n dag er uit zal zien en wat we gaan doen is uiteindelijk altijd weer een verrassing.

 • Is meer diepgang in je leven ook jouw wens? En ben je bereid daar een dag van je leven aan te besteden? 

  Een dag waarin je meer inzicht krijgt in wat je ten diepste beweegt? 

  Dan is een verdiepingsdag iets voor jou!

 • Maar de thema's blijven staan....

 • 24 mei - Vaar je Innerlijke koers

  Bevrijd je uit je innerlijke gevangenis.  

  Je mag ervaren wat werkelijke vrijheid voor jou inhoudt. Het verlangen naar vrijheid betekent in essentie dat je niet wilt voelen wat je ervaart. Je wilt in wezen dat wat je voelt ontvluchten. Heb de moed om de stap te zetten naar ‘Ik bén vrij’. Dit gevoel te omarmen is je weg je vervreemding binnenin jezelf te genezen. Maak verbinding met je Innerlijke gids en je levenskracht zal weer ongeremd stromen en je passie zal door de mist van de vergetelheid heen breken.
  Zet de koers uit die je vanuit je innerlijk wordt aangereikt.