• Verdiepingsdagen op komst

  10/01/2020 | Nieuws
 • Is meer diepgang in je leven ook jouw wens? En ben je bereid daar een dag van je leven aan te besteden? 

  Een dag waarin je meer inzicht krijgt in wat je ten diepste beweegt? 

  Dan is een verdiepingsdag iets voor jou!

 • Wat houdt een verdiepingsdag in.....

  Je zou het kunnen zien als een ontdekkingsreis naar wat er NU in jou leeft en wat je aandacht wilt geven. Door de oefeningen kom je dichter bij jezelf. We doen ademoefeningen, yoga & meditatie, we dansen en bewegen aan de hand van een thema. Er is reflectie en stilte. Uiteraard is er ook het samen zijn. Als het weer het toelaat zullen gaan we naar buiten om te genieten van de prachtige natuur om ons heen. Al dat helpt om te zijn met wat is en te ontspannen in wat is.
  Iedere verdiepingsdag is weer anders, afhankelijk van het thema wat er speelt en wie er deelnemen. Hoe zo’n dag er uit zal zien en wat we gaan doen is uiteindelijk altijd weer een verrassing.

 • Thema's

  voor de eerstkomende Verdiepingsdagen op zondag
  19 januari, 9 februari, 1 & 22 maart

 • Praktisch

  Zie hier

 • 19 januari - Zoek de stilte

  wordt stil en daal in je innerlijke diepte af

  Deze dag staat in het teken van je uitzonderlijke uniekheid. Er is er maar één zoals jij. Wees het onbevangen kind en speel.
  Zoek de stilte, wordt stil en daal in je innerlijke diepte af. Op die reis naar je diepte kom je verdrongen aspecten tegen. Schenk ze je volle aandacht en erken dat ze een deel van jou zijn. Je ademhaling brengt je naar de plek waar vrede, harmonie en overvloed op je liggen te wachten. Het wijst je de weg om jezelf te genezen.

 • 9 februari en volle maan - Sta in je grootsheid

  breng je werkelijke kracht naar buiten

  Deze dag staat in het teken van zelfvertrouwen en als doel oervertrouwen.
  Jouw zelfvertrouwen ondersteunt je bij het oplossen van je diepliggende blokkades. Het gaat hierbij om je beperkende overtuigingen en emotionele pijnen die al in je kindertijd zijn ontstaan. Alles wat je ooit hebt meegemaakt in je celgeheugen opgeslagen.
  Volg je eigen natuur. Sta in je grootsheid en breng je werkelijke kracht naar buiten.

 • 1 maart - Stap uit je hoofd

  luister naar je intuïtie

  Beleef de voordelen die voortkomen uit het richten van je aandacht.
  Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie. Maak je los van je aangeleerde weten en vertrouwde waarheden. Stel je open voor ontvangen en de juiste informatie komt tot je. Laat je hart de spreekbuis van je ziel zijn. Je hart kent je diepste verlangens en je meest schrijnende wonden binnen in je. Zodra je oprecht uiting geeft aan dat wat er werkelijk in je omgaat zal je hart je de juiste woorden geven

 • 22 maart - Geloof in je innerlijk licht

  dit licht ondersteunt de liefde die je bent

  Beleef de moed die je met je meedraagt. Kijk naar de diepere betekenis van je leven. Durf het onbekende in jezelf tegemoet te treden zodat je bewustzijn zich kan verruimen. Zeg volmondig ja tegen het leven en je zult volledig geaard zijn.
  Open je hart voor de universele, onvoorwaardelijke liefde, want deze liefde is er voor jou om je te helen en om je gelukkig te maken. Geloof in je innerlijk licht.