• de Verwondering

  bevindt zich op Wieringen. Een prachtig stuk natuur  met veel variatie. Wieringen is een keileembult met glooiende weilanden en akkers. Aan de noordkant liggen de Waddenzee, de afsluitdijk richting Leeuwarden en de kleine afsluitdijk richting Den Helder. Aan de zuidkant ligt de Wieringermeerpolder. Het heeft nog alle charme van een eiland, een ideaal gebied om in alle rust te wandelen of te fietsen. En zodra onze nieuwe locatie klaar gereed is om gasten te ontvangen, heerlijk te verblijven in de beschutting van de tuin. Of uit te waaien aan de dijk.

 • Normerweg 1

  wordt de nieuwe locatie.

  Mijn tijdelijke werkruimte is in het gebouw 'de Kliever'
  Molenveld 4a, 1777HP

 • Routebeschrijving naar Molenveld 4a

  Vanaf N99 Den Helder, richting Hippolytushoef, eerste afslag “Molenveld”, na het Texaco station 1e rechtsaf slaan naar Molenakker, voorbij Formido 2e weg linksaf, na 60 meter Bedrijvencentrum De Kliever.
  Vanaf A7 Amsterdam richting Leeuwarden.
  A7 afslag Den Oever richting Den Helder. Na ongeveer 6 km nadert u Hippolytushoef. Sla de afslag “Hippolytushoef” over en neem de volgende afslag rechts “Molenveld”.na het Texaco station 1e rechtsaf slaan naar Molenakker, voorbij Praxis 2e weg linksaf, na 60 meter Bedrijvencentrum De Kliever.

  Kom je met het openbaar vervoer, dan is het dichtstbijzijnde station Anna Paulowna. De bus naar Hippolytushoef rijdt alleen doordeweeks tijdens de spits. Vanuit Den Helder en Hoorn dagelijks.
  Op verzoek komen we je van de trein halen.