• Kundalini Yoga & Meditatie

 • Nu ook live voor een beperkt aantal deelnemers en nog steeds online voor iedereen !

  Na twaalf weken volledig online te zijn geweest, mag ik gelukkig weer de deuren openzetten voor een beperkt aantal deelnemers hier ter plekke. Het was ook een mooie en waardevolle periode, nieuw en met nieuwe mogelijkheden, zo zijn er nu ook belangstellende en nieuwe deelnemers van verder weg. Fysieke afstand doet er niet meer toe op deze manier. Voor sommigen is het ook prettiger en praktischer thuis, zo zie je maar een zogenaamde crisis geeft ook kansen.

  Om iedereen de ruimte te kunnen geven is er ruimte voor maximaal vijf deelnemers per keer. Dat geldt voor alle yogatijden. ik heb er voor gekozen om diegenen die niet aan de online yoga mee konden / wilden doen de voorrang te geven.er is op verschillende momenten echter nog ruimte om hier te komen. Ik plan het per week dus laat weten als je wilt komen en voor degenen die al een plekje hebben, laat ook ruim van te voren weten als je er niet zal zijn. 


  Ik blijf ook op alle tijden online! Lees verder

 • .......moet je ervaren

  In Kundalini Yoga gebruiken we dynamische oefeningen, bewuste ademtraining en veel verschillende meditaties. Geen enkele les is dan ook hetzelfde. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking, waardoor gifstoffen, maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden afgevoerd. Ze maken het zenuwstelsel sterker en ze laten het kliersysteem optimaal werken. Kundalini Yoga maakt je gezonder en geeft meer energie, laat je van het leven genieten en geeft je het vermogen om te kunnen ontspannen.

  Kundalini yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, bestaat uit eenvoudige yogatechnieken waar iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, aan deel kan nemen. Het is een vorm van yoga die de ademhaling, yogahoudingen, mantra's en meditatie omvat. Kundalini yoga is erop gericht jou je bewustzijn te laten ervaren door de levensstroom in beweging te brengen.

 •  

  'In Kundalini Yoga the most important thing is experience. Your experience goes right into your heart'

  Yogi Bhajan

 • Corna over yoga

  Ik  zie de Kundalini Yoga als een middel om tot verdieping te komen in jezelf, een reis die jij kan maken naar je essentie. Kundalini Yoga is een prachtig instrument binnen mijn hele lichaamsgerichte aanpak. Yoga betekent letterlijk 'verbinding'. Het helpt je te verbinden met wat er nu is, de realiteit van elke dag. Het haalt je uit de maalstroom van je denken, het laat je ‘voelen’ wat er echt is. Oftewel het maakt je een stevig verbonden met de aarde, geeft je een ruim hart en een leeg hoofd.

  Klik hier voor achtergrond informatie en over Corna

 • Hippolytushoef

  Normerweg 1

  Maandagavond
  19:00 uur
  Dinsdagochtend
  9:00 uur
  Donderdagavond
  19:00 uur
  Vrijdagochtend
  9:00 uur

  Voor meer informatie
  en/of aanmelden via de mail
  corna@xs4all.nl

  Kosten
  tienrittenkaart € 125
  studenten tienrittenkaart € 100
  deze is 12 weken geldig
  losse les € 15
  gratis proefles

 • Amsterdam

  Den Texstraat 46
  Golden Link


  Woensdagavond
  19:00 uur

  Voor meer informatie
  en/of aanmelden via de mail
  corna@xs4all.nl

  Kosten
  tienrittenkaart € 125
  studenten tienrittenkaart € 100
  deze is 12 weken geldig
  losse les € 15
  gratis proefles

 • Het fijne van yoga bij Corna is de diepe ontspanning die ik voel en na de les nog dagenlang ervaar. Daardoor blijf ik in het dagelijks leven gemakkelijker in mijn kracht staan.

  Gerard

 • Om echt te weten wat het is, moet je het ervaren, wees welkom op een proefles!

  contact mij

 • Een ervaring:

  Voor mij werken Corna´s yogalessen op verschillende manieren. In de eerste plaats zijn er de lichaams- en meditatieoefeningen uit de kundalini yoga, zoals Corna die ons laat doen, nuchter, met humor en wijsheid. De oefeningen brengen me uit mijn hoofd en in mijn lijf, helpen me afstand te nemen van de haast en spanningen van alledag. Daarnaast is er Corna´s stem die mij altijd heel subtiel weet aan te spreken. Zoals gezegd: nuchter, humorvol en wijs tegelijk. Dit maakt dat de oefeningen meer zijn dan alleen lichaams- of ontspanningsoefeningen. Het worden op die manier ook levensoefeningen: nu eens confronterend, dan weer bevrijdend of verzachtend.

  Katelijn

 • Nieuw: dansmeditatie

  Adem is leven....

  Adem, dans en meditatie vloeien in elkaar op één avond.
  Tijdens deze avonden kun je ervaren hoe ademhaling, dans en meditatie met elkaar verbonden zijn en hoe deze mooie en natuurlijke combinatie je tot rust kan brengen.
  Ken je het gevoel buiten adem te zijn? En voel je misschien het verlangen meer volledig te ademen? In de dans kunnen we ervaren hoe de adem ruimer kan worden en je hele lichaam mee in beweging kan nemen. Je ademhaling ondersteunt je dans...
  Ademhaling wordt dans of andersom; Dans wordt adem....
  Op een rustige manier en met aandacht bewegen maakt je sensitief en vrij. Dit werkt door in je leven van alledag.
  We sluiten de avond af met een meditatie. Ademhaling en dans hebben dan al gezorgd voor meer aanwezigheid in je lichaam.

  Datum volgt