• Kundalini Yoga & Meditatie

 • .......moet je ervaren

  In Kundalini Yoga gebruiken we dynamische oefeningen, bewuste ademtraining en veel verschillende meditaties. Geen enkele les is dan ook hetzelfde. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking, waardoor gifstoffen, maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost. Ze maken het zenuwstelsel sterker en ze laten het kliersysteem optimaal werken. Kundalini Yoga maakt je gezonder en geeft meer energie, laat je van het leven genieten en geeft je het vermogen om te kunnen ontspannen.

  Kundalini yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, bestaat uit eenvoudige yogatechnieken waar iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, aan deel kan nemen. Het is een vorm van yoga die de ademhaling, yogahoudingen, mantra's en meditatie omvat. Kundalini yoga is erop gericht jou je bewustzijn te laten ervaren door de levensstroom in beweging te brengen.

 • Corna over de yoga

  Ik zie de yoga als een middel om tot verdieping te komen in jezelf, een reis die jij kan maken naar je essentie. Kundalini Yoga is prachtige vorm binnen mijn hele lichaamsgerichte aanpak. Yoga betekent letterlijk 'verbinding'. Het helpt je te verbinden met wat er is, de realiteit van elke dag. Het haalt je uit de maalstroom van je denken, het laat je ‘voelen’ wat er echt is. Oftewel het maakt je een stevig verbonden met de aarde, geeft je een ruim hart en een leeg hoofd.

  Klik hier voor achtergrond informatie en over Corna

 • Hippolytushoef

  Normerweg 1

  Maandagavond
  19:00 uur
  Dinsdagochtend
  9:00 uur
  Donderdagavond
  18:00 & 20:00 uur
  Vrijdagochtend
  9:00 uur

  Voor meer informatie
  en/of aanmelden via de mail
  corna@xs4all.nl

  Kosten
  tienrittenkaart € 125
  studenten tienrittenkaart € 90
  deze is 12 weken geldig
  losse les € 15
  gratis proefles

 • Amsterdam

  Den Texstraat 46
  Golden Link


  Woensdagavond
  19:00 uur

  Voor meer informatie
  en/of aanmelden via de mail
  corna@xs4all.nl

  Kosten
  proefles € 8,00
  tienrittenkaart € 110
  deze is 12 weken geldig
  losse les € 15

 • Het fijne van yoga bij Corna is de diepe ontspanning die ik voel en na de les nog dagenlang ervaar. Daardoor blijf ik in het dagelijks leven gemakkelijker in mijn kracht staan.

  Gerard

 • Om echt te weten wat het is, moet je het ervaren, wees welkom op een proefles!

  contact mij

 • Aanpassing tarieven van de yoga zowel in Amsterdam als Hippolytushoef

  De aanleiding is de verhoging van de btw op de yoga (van 6% naar 9%) sinds 1 januari 2019

  In Amsterdam gelden de nieuwe tarieven al voor iedereen
  In Hippolytushoef voor de huidige deelnemers vanaf 1 april, voor nieuwe deelnemers per direct

 • Een ervaring:

  Voor mij werken Corna´s yogalessen op verschillende manieren. In de eerste plaats zijn er de lichaams- en meditatieoefeningen uit de kundalini yoga, zoals Corna die ons laat doen, nuchter, met humor en wijsheid. De oefeningen brengen me uit mijn hoofd en in mijn lijf, helpen me afstand te nemen van de haast en spanningen van alledag. Daarnaast is er Corna´s stem die mij altijd heel subtiel weet aan te spreken. Zoals gezegd: nuchter, humorvol en wijs tegelijk. Dit maakt dat de oefeningen meer zijn dan alleen lichaams- of ontspanningsoefeningen. Het worden op die manier ook levensoefeningen: nu eens confronterend, dan weer bevrijdend of verzachtend.

  Katelijn

 • 'In Kundalini Yoga the most important thing is experience. Your experience goes right into your heart'

  Yogi Bhajan

   

 • Nieuw: dansmeditatie

  Adem is leven....

  Adem, dans en meditatie vloeien in elkaar op één avond.
  Tijdens deze avonden kun je ervaren hoe ademhaling, dans en meditatie met elkaar verbonden zijn en hoe deze mooie en natuurlijke combinatie je tot rust kan brengen.
  Ken je het gevoel buiten adem te zijn? En voel je misschien het verlangen meer volledig te ademen? In de dans kunnen we ervaren hoe de adem ruimer kan worden en je hele lichaam mee in beweging kan nemen. Je ademhaling ondersteunt je dans...
  Ademhaling wordt dans of andersom; Dans wordt adem....
  Op een rustige manier en met aandacht bewegen maakt je sensitief en vrij. Dit werkt door in je leven van alledag.
  We sluiten de avond af met een meditatie. Ademhaling en dans hebben dan al gezorgd voor meer aanwezigheid in je lichaam.

  Datum volgt